Mol, keurslager

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

Barbecue assortiment

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment barbecuevlees

  • Barbecuepakketten (vlees, vis, vegetarisch)
  • Barbecuepakketten compleet (incl. salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter)
  • Stel zelf uw barbecue samen uit ons zeer uitgebreid assortiment barbecuevlees, salades, sausjes en stokbrood.

Aangepaste pakketten

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf pakketten samen te stellen of om één van de pakketten aan te vullen of te veranderen. Informeer naar de mogelijkheden en wij bieden u vrijblijvend een prijsopgave aan.

Barbecues

Bij afname van uw vlees (minimaal 15 personen) kunt u gratis gebruik maken van onze barbecues, kolen/gas. Gratis brandstof bij een minimaal bedrag van € 125,-. Gratis schoonmaak van de barbecue.

Bezorging en Betaling

In overeenstemming kan er ook bezorgd worden.
Betaling dient vooraf te gebeuren of bij aflevering contant na overeenstemming.

Diversen

Natuurlijk hebben wij nog véééél meer lekkers in ons assortiment. Bel, mail of kom even langs voor meer informatie. Wij helpen u graag!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

BBQ Folder

Mol, keurslager

Fazantenhof 6
4332XT Middelburg
0118615319
0118629619

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten