Mol, keurslager

Ook dit jaar hebben we een mooi BBQ-assortiment in onze toonbank liggen bestaande uit vlees, vis en vegetarische producten. Stel zelf uw barbecue samen of bestel een compleet barbecuepakket naar wens. Deze zijn inclusief salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter. Hieronder vindt u een selectie van de pakketten. Andere wensen? Vraag het ons gerust, we denken graag mee!

Barbecue assortiment

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment barbecuevlees

  • Barbecuepakketten (vlees, vis, vegetarisch)
  • Barbecuepakketten compleet (incl. salades, sausjes, stokbrood en kruidenboter)
  • Stel zelf uw barbecue samen uit ons zeer uitgebreid assortiment barbecuevlees, salades, sausjes en stokbrood.

Aangepaste pakketten

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf pakketten samen te stellen of om één van de pakketten aan te vullen of te veranderen. Informeer naar de mogelijkheden en wij bieden u vrijblijvend een prijsopgave aan.

Barbecues

Bij afname van uw vlees (minimaal 15 personen) kunt u gratis gebruik maken van onze barbecues, kolen/gas. Gratis brandstof bij een minimaal bedrag van € 125,-. Gratis schoonmaak van de barbecue.

Bezorging en Betaling

In overeenstemming kan er ook bezorgd worden.
Betaling dient vooraf te gebeuren of bij aflevering contant na overeenstemming.

Diversen

Natuurlijk hebben wij nog véééél meer lekkers in ons assortiment. Bel, mail of kom even langs voor meer informatie. Wij helpen u graag!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Steek de barbecue minimaal 1 uur van tevoren aan!
  2. Leg een bergje houtskool in de barbecue. Plaats daartussen de aanmaakblokjes en steek die aan. Verspreid de houtskool over de barbecue als hij goed gloeit.
  3. Zijn de vlammen gedoofd en de houtskool of de brikketten grijs, dan is de temperatuur goed om te beginnen!
  4. Hou in de gaten wanneer er nieuwe kolen bij moeten, dan hoeft de barbecue niet opnieuw te worden aangestoken.
  5. Haal het vlees een uur voordat het op de barbecue gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen, maar laat het niet in de volle zon liggen!
  6. Geef het vlees de tijd om bruin te worden; teveel om en om draaien is niet goed.
  7. Gebruik een tang of spatel (dus geen vork) om het vlees op het rooster te leggen en om te keren. Hierdoor blijven de vleessappen in het vlees bewaard.
  8. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, later gaat het vanzelf los.
  9. Op een houtskoolbarbecue moet het vlees dat de meeste hitte nodig heeft als eerste geroosterd worden. Ga uit van onderstaande volgorde en let goed op de kleur:
    1e rundvlees (biefstuk)
    rood/rosé (48-55 graden)
    2e kalfs- en lamsvlees, spiesen
    rosé/gaar (58-65 graden)
    3e varkensvlees en papillotten helemaal gaar (65 graden)
    4e voorgegaarde producten zoals: worstjes, spareribs, kipproducten, kebabs.
  10. Misschien overbodig, maar verplaats nooit een brandende barbecue!

BBQ Folder

Mol, keurslager

Fazantenhof 6
4332XT Middelburg
0118615319
0118629619

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten